Olutpaneeli to 22.3.2018

Olutliitto tervehtii ilolla uutta alkoholilakia. Laissa sallitaan myös vahvemmat, nyt maksimissaan 5,5% oluet päivittäistavarakauppoihin, jolloin saamme nauttia entistä useammanlaisista oluttyyleistä. Oluen kuluttajajien ja oluen harrastajien etujärjestönä Olutliitto on mielissään myös muista positiivisista muutoksista mitä uusi alkoholilaki tuo juomakulttuuriin.

Olutliitto järjestää Olutpaneelin torstaina 22.3.2018 Helsingissä ravintola Bruuverissa kello 15-17. Paneelissa on tarkoitus keskustella siitä, miten uusi alkoholilaki vaikuttaa kuluttajiin ja alan toimijoihin. Tilaisuuden puheenjohtaa Olutliiton pj Anikó Lehtinen.

Paneeliin ovat ilmoittautuneet 26.2. mennessä seuraavat.
Veli-Matti Aittoniemi, Maran varatoimitusjohtaja, lakimies
Minna Alitalo, Alko, Senior Executive Vice President, Purchases
Mikko Kärnä, kansanedustaja
Mikko Mäkelä, Pienpanimoliiton puheenjohtaja
Elina Ussa, Panimoliiton toimitusjohtaja

Olutliiton jäsenet ovat tervetulleita tilaisuuteen, joka pyritään lähettämään myös netissä.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/378181365962012/