Skip to main content
Tiedotteet

Olutliitto valitsi vuoden 2023 Olutliittolaisen ja Olutairuen

Olutliiton 24.ssä liittokokouksessa valittiin vuoden 2023 Olutliittolaiseksi Kimmo Markkanen ja Olutairueksi Thomas Sjöberg.

Vuoden 2023 Olutliittolainen Kimmo Markkanen

Olutliiton 24. liittokokous pidettiin Perhossa 22.4. Kokouksessa palkittiin Vuoden Olutseuralainen 2023 Kimmo Markkanen. Perusteena oli että moneen olutseuraan kuuluva Kimmo on erinomainen esimerkki aktiivisesta olutseuralaisesta. Kimmo on aina hyväntuulinen, rakentava ja edistää omalla panoksellaan sekä olutseura- että olutkulttuuria. Olutairuena palkittiin Thomas Sjöberg, joka on kansainvälisesti tunnettu oluttuomari- ja oluentekijä, ja on ollut tänä vuonna tuomassa Suomeen oluen tietotaitoon ja tuomarointiin liittyviä koulutuksia ja sertifikaatteja, edistämällä näin osaltaan oluen laatua ja olutkulttuuria.

Lisäksi liittokokouksessa käytiin läpi viralliset asiat kokouksen puheenjohtaja Pekka Linnaisen johdolla, tutustuttiin Perhon Panimoon ja oluisiin panimomestari Juha Sinisalon kanssa sekä pidettiin Olutliiton tarjoama virhemakumaisto.

Kokousväkeä

Kokousväkeä

Olutliiton puheenjohtajaksi valittiin Anikó Lehtinen, hallitukseen varsinaisiksi jäseniksi Milja Seppälä, Johanna Siik, Marjokaisa Piironen, Kimmo-Pekka Toivola, Kari Katajainen, Niilo Orola, Seppo Parviainen, Ilmo Teikari, Pauli Pousi, Vesa Kotinurmi ja varajäseniksi Sirpa Huostila, Jorma Lahdensuo ja Jani Malinen.

Liittokokous joi kokousoluet Perhossa panimomestari Juha Sinisalon kanssa