Skip to main content
Tiedotteet

Tule Olutliiton oluttuomarikoulutukseen 12.4.klo 17

Olutliitto järjestää koulutuksen oluttuomareille ja oluttuomareiksi haluaville pe 12.4. 2024 Liiketalousopisto Perhon tiloissa klo 17-20.

Koulutuksessa käydään läpi analyyttistä aistinvaraista arviointia teoriassa ja käytännössä, tutustutaan tuomariksi hakemiseen, kansainväliseen Beer Judge Certification Program-olutluokituksiin, harjoitellaan oluen arviointia BJCP-lomakkeen kanssa, tutustutaan sähköiseen Beer Awards Platform -arviointialustaan sekä oluen virhemakuihin maistaen ja analysoiden. Tarkka ohjelma on tulossa. Puhujina mm. André Brunnsberg, Pekka Kääriäinen ja Anikó Lehtinen.

Koulutuksen tarkoituksena on täsmentää oluttuomaroinnin ja oluen arvioinnin perusteita ja innostaa oluttuomarointiin sekä lisätä oluen ystävien oluen laatuosaamista.

Koulutus soveltuu kaikille oluesta kiinnostuneille, sekä kuluttajille että alan ammattilaisille kuten panimon työntekijöille tai ravintola- tai kaupan alan työntekijöille. Koulutuksesta on hyötyä myös Olutliiton kilpailuiden, Suomen Paras Olut – ja Valtakunnallinen Kotiolut -kilpailuiden tuomaroinnissa.

Koulutus on kaikille Olutliiton jäsenseurojen jäsenille ilmainen, muille 20 euroa ( maksetaan etukäteen). Koulutuksesta saa saa todistuksen, eikä osallistumiseen vaadita tuomarointikokemusta.

Koulutukseen ilmoittaudutaan etukäteen TÄÄLLÄ!

Osallistumismäärä on rajattu, joten jos et pääse, peruutathan tulosi. Koulutukseen pääsee vain etukäteen ilmoittautumalla.
Jos tulijoita on huomattavan paljon, Olutliitto järjestää toisen koulutuksen myöhemmin samana vuonna.
Tervetuloa oluttuomarikoulutukseen!